01.03.2017.

Vrhunska roba i izuzetna usluga šire se i Bosnom i Hercegovinom

Predstavništvo u Busovači


 • Adresa :
  Kaonik bb

 • Mesto :
  Busovača, BIH

 • mail :
  rapidex.busovaca@rapidex.co.rs

 • Telefon:
  +387 65 591 462, +387 65 069 213


Sredinom 2015 godine počelo je da radi predstavništvo u Bijeljini, u maju prošle godine u Banjaluci, a odnedavno i u Busovači.

Od firme Rapidex za BiH očekuje se da se razvija kao i Rapidex trade, a rezultati poslovanja već tome idu u prilog. Sva tri predstavništva popunjena su svim potrebnim artiklima iz Rapidex-ovog asortimana. To podrazumeva najkvalitetniju robu, pristupačnu za kupce u svakom trenutku, ali i povoljne cene. Ponuda je apsolutno prilagođena tržištu.

U Rapidex-u je namera da se preduzeće još više i kvalitetnije proširi na celu Bosnu i Hercegovinu i da postane prepoznatljivo po
kvalitetnoj robi i brzoj usluzi. Kao i u Srbiji, menadžeri prodaje u BiH su svakog dana na terenu i 24 sata na raspolaganju svim kupcima, pa se roba u najkraćem vremenu dostavlja na njihovu adresu.

Rapidex u Bosni i Hercegovini sarađuje sa brojnim firmama, od međunarodnih transportera, onih koji se bave izgradnjom i održavanjem puteva, domaćim prevozom robe, autobuskim saobraćajem. Već je uspostavljena i saradnja sa serviserima, koji su odmah prepoznali kvalitet Rapidex-ove robe, povoljne uslove i cene, kao i brzu isporuku delova.

01.02.2017.

Poslovanje i u Sremu

Predstavništvo u Novoj Pazovi


Adresa :
Cara Dušana 139

Mesto :
Nova Pazova, Srbija

mail :
rapidex.pazova@rapidex.co.rs

Telefon:
+381 022 322 230, +381 60 824 88 91Odnedavno, svojim Rapidex-om može da se ponosi i Srem. Naime, 16 predstavništvo Rapidex trade otvoreno je u Novoj Pazovi.

Objekat se nalazi u Industrijskoj zoni, na izlasku iz Nove Pazove prema Staroj Pazovi. Površine je 220 kvm na dva nivoa.

Prema rečima menadžera prodaje, Dragana Spasića, osnovna ideja za otvaranje

predstavništva u Novoj Pazovi potekla je iz želje da se kupcima iz okruženja ponudi što bolja usluga i brza isporuka robe.

Zadovoljstvo kupaca nalazi se na vrhu liste naših prioriteta - ističe Spasić., koji je podvukao da će i ekspozitura u razvijenoj Sremskoj opštini raditi po istim načelima poslovanja kao i sve ostale širom Srbije.Zaštita vašeg motora i ušteda goriva je uvek bila važna uloga Q8 motornih ulja. Zahvaljujući inovacijama, emisija od 25 kamiona danas je jednaka 1 kamionu od pre 30 godina. Da bi se produžio vek ovih motora i vek sistema za prečišćavanje izduvnih gasova, razvili smo novu liniju Q8 Oils maziva za teške dizel motore.

U skladu sa strogim propisima EU o emisiji gasova, svaki moderno dizajnirani kamion sadrži komponente kao što su katalizator, EGR i filtere protiv čađi. Kompanija Q8 Oils razvila je liniju maziva koja ovim komponentama dugoročno obezbeđuje da budu čisti. Time se ujedno smanjuju troškovi održavanja kao i veliki troškovi zamene zagađenih delova; na primer, naknadna ugradnja SCR sistema u proseku košta 7.000,00 EUR.

Naša tehnologija koja je ugrađena u proizvodima Q8 T 904, Q8 T 905, Q8 T 910 i Q8T 760 obezbeđuje smanjenje vaših troškova održavanja.

Maziva koja obezbeđuju smanjenu potrošnju goriva postala su još privlačnija zato što u najnovijim EURO VI motorima za sve vrste kamiona odobreno je korišćenje ulja sa niskim nivoom gustine, što ujedno predstavlja i za vas priliku da sačuvate novac i garanciju. Maziva koja preporučujemo za smanjenu potrošnju goriva su sledeća: Q8 T 910 5W-30, Q8 T 904 FE 10W-30, Q8 T 760 10W-30 and Q8 SuperTruck FE 5W-30.
DEO GLOBALNOG UDRUŽENJA “ NEXUS AUTOMOTIVE ”

Rapidex trade u društvu odabranih

Početak 2017. godine za Rapidex trade je doneo članstvo u prestižnom udruženju " Nexus automotive ", koje predstavlja globalni savez kompanija koje predstavljaju lidere na tržištu delova za vozila.

Prema rečima direktora Sektora nabavke u Rapidex-u, Damira Uhera, ovo je veliki iskorak u poslovanju. – Svrha učešća u ovom udruženju je mogućnost bolje komunikacije i boljih uslova kupovine kod dobavljača, kako bi naši kupci imali najbolje moguće delove po najpovoljnijim cenama. To je prioritetni cilj Rapidex trade-a i na ovaj način mi dodatno pojačavamo uslove za sve naše klijente, nudeći im još bolju i kvalitetniju uslugu – ističe Uher.

Inače, " Nexus automotive " grupa je inovativno udruženje, fokusirano na vrednost i na vrhunsku uslugu za krajnje korisnike. Osnovana u februaru, ova organizacija sa sedištem u Ženevi okupila je na početku 25 osnivačkih partnera koji su vodeći distributeri delova u automobilskoj i industriji komercijalnih vozila. Tržište koje pokrivaju ove kompanije se širi na 107 država sveta i u julu 2016. godine imalo je ukupan promet od 10,5 milijardi evra, postignut kroz 81 organizaciju članicu. Cilj " Nexus automotive " grupacije je da konstantno održava progresivan rast širom sveta, bez ograničenja u pogledu kanala distribucije, teritorija koje pokriva i sa snažnim prisustvom na najbrže rastućim tržištima u Africi, na Bliskom Istoku, u Sjedinjenim Američkim Državama i u Aziji.

ANTRFILE

Razvijena mreža za bolje poslovanje

“Nexus automotive” grupa ima razvijenu infrastrukturu koja kupcima omogućava efektivnu i snažnu lokalnu podršku u celom svetu. Njihova mreža je optimizovana da reaguje brzo, razvija posao i odgovara kako na zahteve korisnika, tako i na zahteve ključnih dobavljača i partnera. Ovaj savez je uspostavio birana partnerstva sa najvažnijim proizvođačima originalnih delova i opreme.

ANTRFILE 2

Globalni “Prijatelj na putu”

Mnoge stvari kompaniju Rapidex trade izdvajaju od konkurencije, ali ono što nas postavlja na vrh, kao preduzeće u potpunosti orijentisano na svoje kupce i saradnike je Udruženje "Prijatelj na putu", koje predstavlja asocijaciju, odnosno mrežu nezavisnih mehaničarskih servisa sa teritorije cele Srbije. Ovi servisi su sa Rapidex trade-om povezani sporazumima o poslovno-tehničkoj saradnji i kreiraju jedinstveni sistem koji donosi benefite svim svojim učesnicima. Po sličnom principu funkcioniše i “Nexus automotive” grupa, koja u saradnji sa svojim članovima predstavlja, kako dobavljačku, tako i servisnu mrežu. Osim toga, grupacija nudi i inovativne programe za tržišta automobila i kamiona i trening-programe u svojoj “N! Akademiji”.

ANTRFILE (kao neki mali boks, recimo)

VREDNOSTI “NEXUS AUTOMOTIVE” GRUPACIJE:

 • Inovacija
 • Nezavisnost
 • Integritet